YALLA FALLAFEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yalla Fallafel. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 18:47 Lekkere wrap! Smaakte goed. Yoghurt/melkdrink is lekker erbij, dank je wel voor de heerlijke maaltijd.
6 feb 2024 om 18:49 The food was delicious but when picking up the order the delivery person seemed frustrated with me for being in a hotel as he said he kept trying to call me and I wouldn’t answer when I did not receive a single phone call.
6 feb 2024 om 17:43 It was a wonderful experience. They were out of some of my items so they wrote me a note and apologized and gave me different items. Thank you so much.
29 jan 2024 om 9:21 Geen flatbread geleverd bij de falafel verrassingsbowl.
28 jan 2024 om 9:13 Geleverd op gewenste moment. Smaak wrap was beetje droog maar kapsalon erg lekker met flinke stukken kip.
27 jan 2024 om 8:47 Weing bijzonder. Beetje zozo. Geen uitgesproken smaken of textuur. Beetje flauwe wrap met twee stukjes niet heel erg bijzondere falafel.
22 jan 2024 om 22:15 Heerlijk en vers. Als je houdt van wat afwisseling dan is de verrassing bowl een dikke aanrader: falafel, verschillende dipjes, diverse salades, tapenade en flatbread. Dikke 10!
13 dec 2023 om 13:03 Tasty food and delivered on time
7 dec 2023 om 9:45 Het eten van Yalla Falafel is altijd naar tevredenheid en heerlijk! Vers en met liefde bereid. De bezorging duurde wel echt (te) lang. de bezorgtijd versprong ook regelmatig (van 50 min - 19 min - 55 min - 14 min).
30 nov 2023 om 20:36 bezorging duurde lang. 14 euro wel erg duur voor een (wel goed gevulde) wrap met falafel.
13 nov 2023 om 10:13 De vegan kapsalon is fantastisch en ook de Big Middle East combi (holy moly, veel!) is geweldig. De huisgemaakte ijsthee was ook erg lekker. Yalla, we love you!
12 nov 2023 om 14:13 Lekker smaak