YALLA FALLAFEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yalla Fallafel. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 9:49 Lekker broodje. Mag meer groenten op.
13 jun 2024 om 15:28 Was geen vegan kaas & toen dacht ze dat we wel "gewone" kaas wilden. Toen zei ik "nee", toen later nog eens of ze "gewone" kaas in een bakje erbij moest doen. We nemen niet voor niets geen dierlijke.! Ook geen beloofde ander sausje erbij. Wel lekker!
9 jun 2024 om 19:37 Make Your Own Kapsalon is FAN-TAS-TISCH!
8 jun 2024 om 20:28 Niet lekker
2 jun 2024 om 18:48 Heerlijk eten zoals altijd
1 jun 2024 om 21:02 super lekker
30 mei 2024 om 19:51 Het was allemaal lekker! Wij hadden de couscous, wrap falafel, 4 chickenwings en de falafel burger. Het broodje van de burger was erg hard.. verder super! Wij gaan zeker nog is bestellen. Dank.
29 mei 2024 om 23:14 Lekker eten enkel de bijgeleverde sausje was krap aan. De kleine bakjes waren niet eens tot de helft gevuld.
24 mei 2024 om 22:33 Prima wrap qua smaak alleen jammer dat het ijskoud was, kip was niet warm gemaakt ik denk vergeten..
19 mei 2024 om 9:29 Het eten is heerlijk zoals altijd. Lekker en vers
16 mei 2024 om 13:51 Heerlijk geluncht en snel bezorgd, Top!
18 apr 2024 om 8:15 Extra supplement waar extra voor betaald werd is niet geleverd. Friet was slap.